Прочитај ми чланак

Крстајић о Кокези, царини, и “вечери с прљавим полицајцима”

0

Младен Крстајић огласио се саопштењем у јавности, поводом приче из појединих медија да је окупљао "Кокезин тим прљавих полицајаца".

Тренер ТСЦ-а и бивши селектор Србије огласио се поводом приче која је објављена 12. марта, а која је преузета и објављена у другим штампаним и електронским медијима.

Младен Крстајић на стадиону Лавов Арена, Фото: ФСС

Наводно, објављено је да се пљачка преко Царине организовала у Крстајићевој хацијенди, а да су актери били Владимир Ребић, Милош Томић, Дејан Ковачевић и Жељко Поповић.

“Од свега што је у споменутом тексту написано, тачно је да сам ја власник куће у пограничном насељу Ђала, одакле је иначе родом моја супруга. Од свих лица која су наведена, познајем Дејана Ковачевића и Владимира Ребића, који су моји добри пријатељи, и који су у два наврата, током првомајских празника са својим породицама били моји гости у Ђали, и празник провели са мном и мојом породицом. Познајем такође и Милана Бројчина, Бранислава Бабића и Славишу Кокезу, који иначе никада није био у мојој кући, а за остале, односно Жељка Поповића, Милоша Томића и Момира Савића никада раније нисам ни чуо, тако да су тврдње да сам организовао некакве тајне вечере на мојој ‘хацијенди’ потпуно бесмислене. Никада нисам учествовао у наводним договорима везаним за било какве нелегалне послове, никада се о томе није причало у мом друштву, нити ми је било шта познато у вези тога. Категорично тврдим да су ти наводи измишљени, а због изнетих неистина који шкоде мојој части и угледу поднео сам тужбе против одговорних”, навео је Крстајић у саопштењу.

Иначе, полиција је данас привела на информативни разговор Милоша Томића, доскорашњег директора Управе царине.

Подсетимо, режимски таблоди протеклих дана оштро су се устремили на царинике, а о чему је писао наш портал.

Тако смо имали прилику да, у медијима блиским власти, протеклих дана прочитамо да је републички буџет оштећен за стотине милиона евра због муљаже и пљачке, коју је, како наводе, “већ дуже време преко Царине спроводио Славиша Кокеза, актуелни председник Фудбалског савеза Србије, уз свесрдну помоћ доскорашњег директора Управе царина Милоша Томића”.