Прочитај ми чланак

Кристијано Роналдо раскинуо уговор са Манчестер јунајтедом!

0

Сада је и званично, португалски репрезентативац и доскорашњи фудбалер Манчестер јунајтеда, Кристијано Роналдо раскинуо је уговор са енглеском екипом, саопштено је са Острва!

Роналдо се вратио у Манчестер током лета претходне године, када га је желео и Манчестер сити, међутим, тада Сер Алекс Фергусон није дозволио Португалцу да оде у плави део града.

foto: youtube

Кристијано је стигао, почео је да игра као некада, међутим, убрзо је почео више да штети екипи, него да помаже. Откако је овог лета на место тренера стигао Ерик Тен Хаг, Роналдо је засео на клупу, одакле се није померао.

Све је више указивало на то да ће Роналдо отићи из клуба, а све је ескалирало после његовог интервјуа, где је најоштрије вређао свој тим, саиграче, али и тренера.

Није дуго прошло, а клуб је издао и званично саопштење у ком налаже да је дошло до раскида сарадње.

– Кристијано Роналдо напушта Манчестер и то одмах ступа на снагу. Клуб му се захваљује на 145 постигнутих голова на 346 мечева у два наврата, док њему и његовој породици жели све најбоље. У клубу сви остају фокусирани на тимски напредак под окриљен Тен Хаха и надају се да ће им то донети успех на терену – наводи клуб из Манчестера.

Подсетимо, Кристијано Роналдо се тренутно налази у Катару са репрезентацијом Португалије на Светском првенству.