Прочитај ми чланак

КОКЕЗАНИЈА НАСТАВЉА ПО СВОМ Без Луке и Банета, Јовичић једини дебитант на списку

0

Иако је најављивао да су врата репрезентације увек отворена за све играче, Крстајић није вратио у тим Луку Миливојевића, Банета Ивановића, Душка Тошића и голмана Владимира Стојковића.

Крстајић је у Старој Пазови објавио списак за предстојеће мечеве Лиге Нација против Црне Горе и Румуније на којем се налази један дебитант – Бранко Јовичић.

foto: screenshot

Везиста Црвене звезде заслужио је позив селектора одличним партијама за „црвено-беле“, како у домаћем шампионату, тако и у Лиги шампиона, а заузео је место Марка Грујића који ће због повреде скочног зглоба паузирати неко време.

„Списак је исти као и прошли пут, уз додатак да имамо новог играча у репрезентацији. То је играч Црвене звезде Бранко Јовичић. Пратили смо га дуже време и сматрам да има и квалитет и карактер за репрезентацију Србије. У последње време смо причали са тренером екипе Владаном Милојевићем који ми је у суперлативе причао о Бранку. Он је својим играма у клубу заслужио да се нађе на списку за следеће две утакмице“, рекао је Крстајић.

Иако је најављивао да су врата репрезентације увек отворена за све играче, Крстајић није вратио у тим Луку Миливојевића, Банета Ивановића, Душка Тошића и голмана Владимира Стојковића.

На списку су:
Голмани: Марко Дмитровић (Еибар), Предраг Рајковић (Макаби), Александар Јовановић (Уеска)
Одбрана: Антонио Рукавина (Астана), Урош Спајић (Краснодар), Никола Миленковић (Фиорентина), Јагош Вуковић (Олимпијакос), Милош Вељковић (Вердер), Александар Коларов (Рома), Милан Родић (Црвена звезда)
Средина терена: Немања Матић (Манчестер Јунајтед), Немања Максимовић (Хетафе), Саша Лукић (Торино), Сергеј Милинковић-Савић (Лацио), Ненад Крстичић (Црвена звезда), Бранко Јовичић (Црвена звезда),
Напад: Душан Тадић (Ајакс), Филип Костић (Ајнтрахт), Адем Љајић (Бешикташ), Андрија Живковић (Бенфика), Мијат Гаћиновић (Ајнтрахт), Немања Радоњић (Марсеј) Александар Митровић (Фулам), Александар Пријовић (ПАОК).

Србија гостује у Подгорици 11. октобра, а потом три дана касније игра у Букурешту.