Прочитај ми чланак

КК Партизан: „‘Гробари’, ваше место је уз нас“

0

Grobari23(Sportske.net, kkpartizan.rs)
КК Партизан захвалио се својим навијачима на подршци коју су указали на прва два меча у Суперлиги и позвао „Гробаре“ да дођу на дуел са Војводином како би се наставила ‘размена позитивне енергије’ у „Пиониру“.

Након победе у „вечитом дербију“ у Партизану су већ спустили лопту и окренули се наредном мечу који ће се за викенд играти у „Пиониру“.

У госте стиже екипа која има исти скор као Партизан па не чуди то што су из Хумске упутили позив навијачима да дођу у што већем броју и подрже вољени клуб.

„У првом колу Суперлиге Србије наш тим је имао подршку верних навијача који су током читаве утакмице на прави начин водили тим до победе.

Њихова жеља, коју су песмом пренели црно-белом тиму по завршетку меча за позитиван резултат у наредном колу, уз велико залагање момака актуелног шампиона Србије је остварена.

Желимо да им се захвалимо и позовемо их да и у суботу дођу у Пионир, за наставак размене добре енергије између њих и младог тима Партизана. У Београд долази Војводина, у Пиониру игра Партизан, ваше место је уз нас!“ стоји на званичном сајту Партизана.

Наредни меч Партизан игра у суботу од 17 часова против Војводине.