Прочитај ми чланак

Кирјос открио да му је Новак послао поруку: „Није очекивао да ћу бити уз њега“

0

Након што је Новаку Ђоковићу пружио никад већу поруку у борби против нерправде аустралијских власти, Ник Кирјос је у једном подкасту открио и да му се први рекет света јавио поруком и захвалио на свему.

Кирјос је годинама уназад одувек био против Ђоковића, али је у тренутку овог хаоса стао на његову страну и свим срцем жели да Србин наступи на Аустралијан опену.

Nik Kirjos foto AP

– Лично ме је контактирао Новак путем Инстаграма. Написао ми је: „Хвала што си уз мене“, јер није очекивао да ћу баш ја изаћи у медије и рећи све што сам рекао – поручио је Кирјос, а затим открио део поруке коју му је Ноле послао:

– Написао је „Покушаваш да заправо разумеш ситуацију и да имаш мало објективности пре него што испалиш метке“.

Затим је Кирјос наставио да говори о овој теми.

– Разумем да Циципас има другачије погледе на је***у вакцинацију, да ће Надал рећи штагод, за Марија су ионако сви знали да ће изјавити то што је изговорио,, али ја се питам где је подршка. Кад сам први пут подржао Новака, добио сам „милион“ порука у стилу „Како можеш?“.

– Свима сам одговорио да га разумем. Кад ме питању како се осећам, узвратим – посрамељено. Само је тражио разумевање. А цела Аустралија се усмерила свим силама на једну мету. Он више не зна ни шта би требало да ради. Укинули су му визу, вратили на суд, добио их је, таман почео да се спрема за такмичење, они га опет врате у судницу. Лудило.