• Почетна
  • СПОРТ
  • Антић: Караџић је слуга политичара, чак и да оде, доћи ће неко попут њега!
Прочитај ми чланак

Антић: Караџић је слуга политичара, чак и да оде, доћи ће неко попут њега!

0

radomir-antic

Бивши селектор Србије Радомир Антић сматра да у овом тренутку није споран само рад челника Фудбалског савеза Србије, већ је проблем системски, као и да га неће решити одлазак Томислава Караџића јер ће на његово место доћи неки „нови Толе“.

Према речима истакнутог стручњака проблем представља умешаност политичара у спорт.

„Одавно се у српском фудбалу баве само последицама. Фудбал је само једно дневно политичко питање. Нико се не бави анализом проблема, има ту много ствари које су годинама гуране под тепих. Не бих да причам о резултатима рада Томислава Караџића, о томе говоре наслови по новинама. О одлуке не доноси сам већ у договору са политичарима, ја то добро знам. Чак и да оде, замениће га неко попут њега“, рекао је Антић за Информер.

Од повратка бившег тренера Реала, Барселоне и Атлетико Мадрида у српски фудбал нема ништа.

„Имам још годину дана уговора са Шандунгом. Одушевљен сам условима, реализован сам као личност и не занима ме улоига председника ФСС-а, нити повратак у српски фудбал“, додао је Антић.

Изласку из мрачног тунела се не назире крај.

„Није битна личност, нити један човек може да реши проблеме српског фудбала. Никад у историји није било више пара у каси савеза него кад сам ја био селектор. Зашти сад нажалост није тако, процените сами“, закључио је Антић.

(mozzartsport)