Прочитај ми чланак

КАКВА БОМБА! Станковић доводи у Звезду СПЕКТАКУЛАРНО појачање

0

Дејан Станковић у суботу ће бити промовисан као нови тренер Црвене звезде, а увелико се већ спекулише кога би Станковић могао да доведе на “Маракану” од играча. Јасно је да Станковић има сјајне контакте у Италији и да не би било чудо да у Љутице Богдана ускро стигне неки фудбалер из Серије А.

Први међу њима би могао да буде капитен репрезентације Србије Александар Коларов, пише Српски телеграф. Црвено-белима је неопходан леви бек, а Станковић је у сјајним односима са фудбалером Роме.

Коларову у јуну наредне године истиче уговор са Римљанима и могао би да стигне тада у Београд као слободан играч, али чак и у предстојећем зимском прелазном року. Познато је да је Коларов и жеља генералног директора Звезде Звездана Терзића, па не би било чудо да искусни бек дође на “Маракану”, иако је пре неколико месеци изјавио да ће каријеру завршити у Италији.

Коларов је играо у млађим категоријама Црвене звезде, али није добио шансу у првом тиму. Пут га је преко Чукаричког и ОФК Београда довео у Италију где је играо за Лацио, да би 2010. године отишао у Манчестер сити. У редовима “грађана” провео је седам сезона, а 2017. године се вратио у Рим, али у редове Роме.

                     ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!