Прочитај ми чланак

KAКАВ БЛАМ Новак „искулирао“ Вучићеву амбасадорку – ДС перјаницу (ВИДЕО)

0

Један од најупечатљивијих детаља са Вимблдона десио се после меча, када је Новак причао са краљевском породицом, а Вучићева амбасадорка Србије Александра Јоксимовић и перјаница Демократске странке је покушавала нападно да се убаци знајући да је уживо снимају због краљевске породице и Новака. И - била је искулирана.

Новак је након напуштања Централног стадиона причао са војводом од Кента, када је амбасадорка Србије мислила да је најбољи тренутак да се она убаци.

– Новаче, могу ли да честитам, ја сам амбасадорка Србије?! – убацивала се она.

Међутим, најбољи светски тенисер није био толико одушевљен, пружио јој је руку притом је не погледавши и наставио разговор на енглеском језику са краљевском породицом.

Овај „трансфер блама“, како су то оценили коментатори на друштвнеим мрежама још је једно понижење српској дипломатији.

FOTO: Printscreen – „Ја сам амбасадорка Србије“. Не, госпођо, Новак је амбасадор – гласи порука Данијеле Вујошевић.

– И, наравно, непристојна амбасадорка Србије… Мимо протокола, дерња се као будала. Срамота… – нагласио је Драган Костић.

-Јоксимовић амбасадорка Србије, срела Новака после његовог тријумфа. Ја сам амбасадорка овде… БЛАМ. Ако те по протоколу не представљају, представиш саму себе и направиш гаф.

– Могу ли ја да честитиам, ја сам амбасадорка Србије? Наставља конверзацију на енглеском. Брате, ташто не могу само да се смеју, климају главом и изгледају лепо када знају да су уживо у програму – каже Емилија.

– Премијерка, срамно је да амбасадорка не зна протокол! Срамно!!! – закључио је твитераш Мртав Ладан.