• Почетна
  • СПОРТ
  • ЈСЛ: Смедерево ипак путује у Нови Пазар, Куљани на Чика Дачи
Прочитај ми чланак

ЈСЛ: Смедерево ипак путује у Нови Пазар, Куљани на Чика Дачи

0

23779(Спортски журнал)
У  суботу због лошег времена нисмо гледали фудбал у Србији, али ће се у недељу лопта ипак котрљати. Додуше не свуда, с обзиром да су због лошег стања терена одложена три сусрета, у Новом Саду, у Ужицу и на Бањици.

Дерби кола игра се у Нишу, где ће осокољени Раднички угостити други пут ове сезоне Црвену звезду. Београђани су већ били бољи од ривала на Чаиру, али у оквиру Купа Србије.

У вечерњем термину само један меч. Рефлектори ће радити само у Хумској, где у градском дербију Партизан дочекује ОФК Београд.

Много је неизвесности у табору Смедереваца, чак је постојала и реална могућност да Оклопници не отпутују на меч у Нови Пазар. Ипак, и тамо ће се играти, гости су најавили долазак.

Током недеље имали смо одређених проблема јер нисмо испунили тренажни микроциклус, што не значи да идемо са белом заставом. Ако ништа друго одгледали смо неке мечеве нашег противника, припремили тактику и сходно томе идемо да се надигравамо – најављује отворену и беспоштедну борбу тренер Милош Велебит.

У потпуно другачијој атмосфери него пред утакмицу са Црвеном звездом Нови Пазар дочекује меч са Смедеревом. Првенствено због тога што је сада терет фаворита и императив победе на страни домаћих.

Смедерево је у великој кризи, чак је и ова утакмица долазила у питање. Волео бих да се никад ниједан клуб не нађе у тако тешкој ситуацији, препуштен сам себи и практично пуштен низ воду. Нама су бодови неопходни и играћемо најбоље што можемо – рекао је Адмир Кецап, нападач Пазараца.

tabela39Семафор 19. кола Јелен Супер лиге:

Недеља:

13,00: Раднички (Ниш) – Црвена звезда

14,30: Раднички 1923 – Хајдук

14,30: Нови Пазар – Смедерево

14,30: Јавор – БСК

18,00: Партизан – ОФК Београд

Одложено:

19. март: Војводина – Доњи Срем

23. март: Слобода Поинт – Јагодина

10. април: Рад – Спартак ЗВ