Прочитај ми чланак

ЈОШ ЈЕДАН СРБИН У НБА? Хјустон озбиљно загризао за српског кошаркаша

0

То би могао да буде један од најнеочекиванијих трансфера у НБА

Потенцијална кошаркашка трансфер бомба могла би да експлодира овог лета у Србији, Европи и Америци. Стефан Јовић је мета Хјустона!

Репрезентативни плејмејкер Србије налази се већ дуже време на радару клуба из Тексаса који озбиљно размишља о његовом ангажовању сазнаје портал „Баскетбалл спхере“.

Главни људи из Рокетса већ извесно време се баве дубоком анализом игре рођеног Нишлије који одушевљава пре свега својим организаторским способностима и несебичном стилу игре.

Уједно, „Моззарт спорт“ јавља и да је Јовићев бивши клуб, Црвена звезда, исказао велику жељу да га врати и да га постави за лидера нове екипе која се од следеће сезоне враћа у Евролигу.

Црвено-бели би понудили свом бившем играчу двогодишњи уговор, али он није сигуран да је прави корак повратак у Србију, без обзира што је велики навијач клуба, пошто се налази пред потенцијалним трансфером каријере.

Такође је за њега и даље заинтересован Макаби из Тел Авива, иако је пре неколико дана ангажовао Јовићевог бившег саиграча из Звезде, Нејта Волтерса.

Српском репрезентативцу је уговор са Бајерном истекао одмах после освајања шампионске титуле, а није никаква тајна да би у Баварској желели да он остане, с обзиром на огроман допринос успесима у последње две године.

                       ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!