Прочитај ми чланак

ЈОКИЋУ, ОПЕТ ДЕРЕШ ПО БУРЕКУ? Фотка центра Денвера хит на друштвеним мрежама!

0

Мистер трипл мек дабл! - ово је урнебесни коментар Американаца на фотографију Николе Јокића на којој се види да му је испао стомачић!

Никола је право чудо природе – ако би се у једначину поставили мишићна маса, проценат масти и учинак на паркету, Сомборац је убедљиво најуспешнији НБА играч свих времена. Његова конституција и даље одскаче од стандарда у најјачој лиги на свету. Међутим, то му нимало не смета да је један од најбољих центара.

Јокић је и овог лета жестоко радио на физичкој спреми, због тога је пропуштао репрезентативне обавезе, али није успео да се доведе у савршено стање. Има ту понеки килограм вишка, проценат масти није баш задовољавајући, али све то падне у други план кад се погледају бројке, а оне су бруталне – 17,7 поена, 9,8 скокова и 7,3 асистенције.

Никола сада плаћа данак из детињства, када је таманио „џанк фуд“, односно није могао да одоли буреку и газираним пићима.

– Пио сам око три литра „кока-коле“ дневно, било је то баш доста. Никад је нисам пио ујутру јер смо имали тренинге, али кад завршим, ишла је чаша за чашом. Нисам могао да престанем. Ипак, више не пијем, последњи пут сам попио „кока-колу“ пре годину и по дана, на лету за Денвер – рекао је Јокић недавно и признао да у

Америци не може да налети на добре ћевапе, али зато у фрижидеру увек има сувог меса из домовине.

Да није све у мишићима, доказ је и Двајт Хауард, нестварно грађени центар Вашингтона, који има прилично лошије бројке од Николе, а грађен је за медаљу.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!