Прочитај ми чланак

„Је л’ вас сад срамота за јефтине авио карте којима сте их послали по злато”

0

Глумица се огласила на твитеру и подсетила да су ватерполисти у Рио послати лоу кост компанијом, а лет им је трајао читавих 33 сата.

vaterpolisti u avionu

После победе наших ватерполиста над екипом Хрватске и освајањем златне медаља, глумица Љиљана Благојевић упитала је на друштвеној мрежи Твитер да ли је оне који су ватерполисте у Рио послали јефтиним летом бар мало срамота.

„Је л’ вас сад бар мало срамота за јефтине авио карте којима сте ватерполисте послали по злато“, написала је наша прослављена глумица.

Подсетимо, ватерполисти су у Рио послати лоу кост компанијом, а лет им је трајао читавих 33 сата. Своје разочарење поделили су са грађанима Србије, а јавност је била згрожени оваквим третманом наших спортиста.

На третман спортиста упозорио је и један од најбољих ватерполиста Србије Aндрија Прлаиновић у јеку еуфорије и поручио медијима, државном врху и читавој јавности да није све златно као наша медаља у Рију.

„Медаље које смо узели у Рију, ових осам или девет, у свим спортовима нису производ системског улагања у спорт“, упозорио је Прлаиновић и тако одговорио онима који би да се ките туђим перјем и да себи приписују заслуге за најбољи резултат српског спорта у историји.