Прочитај ми чланак

ЈАНКОВИЋ: Није Лазовић врећа новца

0

darko lazovic(Спорт 26)

Стигла је још једна потврда да комуникација између спортског директора Црвене звезде Зорана Стојадиновића и тренера Александра Јанковића није како треба.

Млади тренер је на занимљив начин прокоментарисао фудбалера Дарка Лазовића, којег је директор пре неколико дана критиковао због лоших игара назвавши га Звездиним капиталцем.

– Лазовића тренирам од децембра 2010. године, верујем у њега и знам га. Биће велики играч! Не гледам га кроз паре и капитал, већ као дечка који има велики квалитет – пецнуо је Стојадиновића Јанковић.

Директор Стојадиновић и тренер Јанковић опасно се су закачили после ремија Црвене звезде и Рада (1:1) кад су црвено-бели отишли на минус осам иза Партизана, уз очајну игру. Тада је Стојадиновић рекао да овако више не може! Ипак, Јанковић није смењен, добио је орочену подршку од две недеље, када би требало да га замени нови тренер.

– Не функционишем по систему гласина и добро обавештених извора. Гласине о мојој смени постоје дуго, а ја не полемишем с људима из клуба преко медија. Кад сам ја у питању, не постоји ништа испод тепиха. Не могу да коментаришем изјаве човека који је по хијерархији изнад мене! Наш однос је нормалан – рекао је Александар Јанковић и још једном подсетио спортског директора да је одрастао на Маракани:

– Ја сам у Црвеној звезди од осме године! Други клуб у Србији немам.

Александар Јанковић је објаснио зашто Дауда не почиње меч.

– Дауда ће бити у конкуренцији за састав; иако је дошао, физички је запуштен. Касни и даље за екипом, али биће на клупи – рекао је Јанковић.