Прочитај ми чланак

ИЗАБРАНЕ СТАРТНЕ ПЕТОРКЕ за Ол-стар меч

0

Кошаркаш Лос Анђелес лејкерса Леброн Џејмс предводиће екипу Запада на предстојећој Ол-стар утакмици, док ће капитен Истока бити играч Милвокија Јанис Адетокумбо, саопштила је НБА лига.

Гласовима навијача, медија и играча стартну петорку Запада чине још и Стеф Кари, Џејмс Харден, Кевин Дурент и Пол Џорџ, а стартну петорку Истока Кајри Ирвинг, Кемба Вокер, Кавај Ленард и Џоел Ембид.

Lebron Džejms Foto AP

Имена резерви биће објављена 31. јануара.

Ол-стар меч на програму је 17. фебруара у Шарлоту.

НБА Ол-стар: Дончић није стартер, Јокић чека позив тренера

Foto: AP

Навијачи, медији и играчи изабрали су десет стартера за овогодишњи НБА Ол-стар викенд у Шарлоту.

Међу стартерима се није нашао наш центар Никола Јокић који ће шансу да се нађе на престижном викенду тражити код тренера.

Јокић је био седми по гласовима навијача за играче Западне конференције, док су га новинари и играчи рангирали као петог, па је укупно био шести.

Званични сајт НБА лиге сврстао је Јокића уз Расела Вестбрука и Ентонија Дејвиса међу „фаворите“ за потенцијалне резерве Запада, док су на Истоку то Бредли Бил, Бен Симонс и Кајл Лаури.

Губитници овог система избора су били Лука Дончић, Дерик Роуз и Двејн Вејд који су према гласовима навијачима имали место стартера, али су због гласова играча и новинара остали без њих.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!