Прочитај ми чланак

Иванов одбио да игра, нек ме казне

0

ivanov121

(Спортске.нет)
Фудбалер Партизана Иван Иванов рекао је данас да неће имати никакав проблем ако га клуб казни јер је изјавио да није спреман да наступи против Ширака у првој утакмици другог кола квалификација за Лигу шампиона.

„Данима се осећам лоше, не могу да спавам и једем и нисам способан да играм. Уколико у Партизану сматрају да треба да ме казне, онда у реду, немам проблем с тим. У Партизану сам две године, овом клубу сам дао много и мислим да сам заслужио да не одиграм овај меч, јер ми од тога зависи даља каријера“

Иванов је казао да још није продат швајцарском Базелу и да не би могао да игра за тај клуб у Лиги шампиона да је био у тиму против ширака.

„Желим да видим шта ће бити с Базелом, па ако не одем тамо, ту сам на располагању јер имам уговор још годину дана. Да сам одиграо данас, за Швајцарце бих могао да наступам тек у групној фази Лиге шампиона“, навео је Иванов.

Генерални секретар Партизана Дарко Грубор рекао је да ће се о казни за Иванова одлучивати тек када се екипа врати у Београд.

„И до мене су дошле приче како је Иванов продат, али то није истина. Преговори се воде и видећемо да ли ће и када бити завршени и на који начин. До тада, Иванов је наш играч, а ово што је урадио није у реду, али видећемо каква ће бити казна кад се вратимо у Београд“, рекао је Грубор.