• Почетна
  • СПОРТ
  • Италијански новинар опседнут Звездом: Стојановић је откровење европског фудбала!
Прочитај ми чланак

Италијански новинар опседнут Звездом: Стојановић је откровење европског фудбала!

0

FK-Radnicki-Nis-FK-Crvena-Zvezda-10

Низ од 12 узастопних победа довео је Црвену звезду на врх листе где се налазе остали европски великани који су узастопно побеђивали у националним шампионатима, а према познатом италијанском новинару Емануелу Ђулијанелију главни ”кривац” за то је тренер црвено-белих Славиша Стојановић.

– Данас се Црвена звезда уздиже и поново је у центру пажње захваљујући тренеру Славиши Стојановићу, који је оправдао поверење руководства клуба и тренутно је власник завидног низа од 12 победа за редом, који ће покушати да увећа у суботу против Чукаричког – истакао је новинар ”Газете дело Спорт” у свом блогу који је почео тиме да Звезда од 2007. године није освојила титулу, осврћући се кратко и на биографију Словенца.

Ђулијанели није крио колико је пасиониран југословенским фудбалом и наравно Црвеном звездом, додатно хваливши тренера Стојановића.

– Стојановић је право откровење европског фудбала ове сезоне. Ја га пратим са задовољством због страсти према фудбалу бивше Југославије. Због страсти према Звезди – написао је Ђулијанели.

(Телеграф)