Прочитај ми чланак

ИСПОВЕСТ АЛБАНСКОГ НАВИЈАЧА ПРЕД УТАКМИЦУ СА СРБИЈОМ: Срби ми нуде 50.000 евра за прекид

0

albanac_620x0

Ја сам то глатко одбио, јер признајем само своју земљу и заставу Aлбаније. Не бих се брукао. Тренутно имам само један проблем јер не могу да дођем до карте замеч у Елбасану – рекао је Уликс Aдеми.

Кo о чему, Aлбанци о прекиду! Још се нису стишале страсти од скандала прошлог октобра у Београду, а већ се појавила нова „бомба“ у виду сведочења једног од навијача Aлбаније.

Уликс Aдеми објавио је у понедељак путем друштвених мрежа тврдњу да му је неколико навијача Србије у Италији понудило 50.000 евра да са заставом Србије уђе у четвртак увече на стадион у „Елбасану“ и изазове нови прекид меча.

– Спреман сам и да докажем све ово, а албанска или српска полиција могу слободно да погледају листинг и поруке из мог мобилног телефона. Неколико српских навијача су ми у Италији понудили 50.000 евра и велику заставу Србије да прекинем меч у Елбасану. Ја сам то глатко одбио, јер признајем само своју земљу и заставу Aлбаније. Не бих се брукао. Осим тога, тренутно имам само један проблем јер не могу да дођем до карте замеч у Елбасану – огласио се Aдеми.

Иначе, овај навијач је већ постао „чувен“ по томе што је 14. новембра прошле године прекинуо пријатељски меч Италија – Aлбанија када је утрчао на терен са заставом Aлбаније и од капитена Лорика Цане тражио да му се потпише на њу.

Одмах после ове утакмице, према тврдњи Aдемија, стигла је понуда за откуп потписане заставе за цену од 10.000 евра.

– Одбио сам ту понуду, као што сам одбио и понуду српских навијача. То ме не занима. Желим само да будем у четвртак на „Елбасан арени“ – завршио је Aдеми.

Извор: Новости.рс