Прочитај ми чланак

Интер уценио Коларова, зато је напустио репрезентацију

0

Александар Коларов, капитен репрезентације Србије, неће бити на располагању селектору Љубиши Тумбаковићу за предстојеће изазове у Лиги нација.

Искусни дефанзивац је због мање повреде пропустио дуел Интера на гостовању Аталанти и упутио се у Београд где се прикључио репрезентативним саиграчима. Ипак, из Милана је стигла забрана да игра за Србију против Шкотске, али и у наредна два дуела Лиге нација те се није нашао на списку путника за Мађарску где Србију у недељу од 20.45 очекује меч 5. кола групне фазе.

foto: fifa

На дан утакмице са Шкотском у 18 часова је стигао допис из Интера да Коларонв не сме да игра против Шкотске и да ће у супротном сносити санкције које би могле да иду чак и до те мере да уговор са искусним дефанзивцем буде раскинут.

Оваква одлука са Апенина приморала је Тумбаковића да се одрекне капитена и импровизује у мечу који је одлучивао о путнику на Европско првенство те је упражњену позицију заузео Гудељ.

Својеврсна уцена стигла је на адресу Фудбалског савеза Србије и пред пут у Мађарску, те је Коларов, у договору са челницима Савеза, уместо у Мађарску кренуо за Италију те неће бити у конкуренцији ни за дуел 6. кола против Русије у Београду који је заказан за 18. новембар.