Прочитај ми чланак

Играчи Звезде: Немамо шта да једемо!

0

(Новости, Курир, Србин.инфо)
Дефанзивац црвено-белих појаснио да фудбалери клуба живе доста тешко

Један од најискуснијих првотимаца Црвене звезде, Никола Петковић изнео је данас своје виђење актуелне ситуације у тиму после ремија са Радом.

Медији и навијачи жестоко су критиковали играче због слабог издања у дуелу са „Грађевинарима“.

„Договорили смо се у понедељак шта и како даље треба да радимо. Након нашег састанка разговарали смо и са навијачима који су нас подржали. Имамо обавезу да преоремо терен у преосталих 13 утакмица, да оправдамо подршку са трибина као и дрес и грб који носимо.

Истина је да имамо много проблема. Новац већини играча није потребан да би излазила или трошила паре на провод и изласке већ за најпростију егзистенцију. Ситуација је таква, свиђало се то некоме или не. У свлачионици много њих нема ста да једе, а проблем се увећава додатно ако се зна да већина нема више ни од кога да позајми новац“, рекао је Никола Петковић.

Петковић ниједног тренутка није желео да направи паралелу између ремија на Врачару и кашњења са исплатама зарада.

„Изгубили смо два бода не зато што нисмо добили новац, већ зато што нисмо показали карактер. Нажалост сломило се све на нама. Промашили смо много зицера, имали више од 20 шутева на гол, али нисмо победили. Верујем да ћемо у наредним сусретима имати и више среће. Играмо у великом грчу, као да су нам биле везане ноге у претходне две утакмице“, објашњава Петковић.