• Почетна
  • СПОРТ
  • Никола Петковић: Гледам шта ради Партизан, дерби решава све
Прочитај ми чланак

Никола Петковић: Гледам шта ради Партизан, дерби решава све

0

Sport Fudbal Soccer Cukaricki Crvena Zvezda Red Star Belgrade Se(Спортал.рс)
Никола Петковић, дефанзивац Црвене звезде, окарактерисао је предстојећи дуел са Доњим Сремом у 25. колу Јелен Суперлиге, као финални. Црвено-бели већ дуго јуре првопласирани Партизан, који вечитом ривалу тренутно бежи четири бода. Петковић је признао да помно прати шта раде комшије из Хумске.

– Знамо шта је наш циљ и због тога је за нас свака наредна утакмица ново финале. Морамо да постигнемо гол на време, јер нас Срем сигурно неће напасти на “Маракани” – рекао је Петковић и поручио да ће у недељу од 17 часова гледати дуел у Новом Пазару.

– Сви смо првенствено фокусирани на нашу утакмицу. Али, не могу да кажем да не пратим Партизан, јер њега јуримо. Не могу да гледам шта ради Борча, док покушавамо да стигнемо Партизан, тако да ћу после добро одрађеног посла у дуелу са Сремом, у недељу гледати црно-беле.

Петковић каже да не бира место у тиму, па му је тако свеједно да ли игра на месту левог или централног бека.

– Више бих волео да играм штопера, али ми је свеједно, нисам у стању да бирам. Уколико би ме тренер ставио на гол или у напад не би био проблем. Указала нам се шанса да се боримо на титулу, надам се да ћемо после дербија Партизану да се примакнемо на један бод, тако да није битно коме шта више одговора – био је категоричан Петковић.