• Почетна
  • СПОРТ
  • Ибрахимовић одбио да види болесног Хејрудина јер је гледао меч Ђоковића и Федерера
Прочитај ми чланак

Ибрахимовић одбио да види болесног Хејрудина јер је гледао меч Ђоковића и Федерера

0

hejrudin

Болесни дечак из Босне и Херцеговине који је изразио последњу жељу да упозна фудбалског идола Златана Ибрахимовића отпутовао је у Париз како би упознао Швеђанина. Иако је Хајрудин Камењаш превалио дуг пут, није упознао нападача Пари Сен Жермена.

Ибрахимовић се, када је чуо за случај Хајрудина који болује од леукемије, обратио путем видео поруке извинио што не може да га посети, додајући да сваки дан мисли на њега и послао му свој дрес.

Према писању сарајевског недељника “Слободна Босна”, пут је организовала немачка хуманитарка пореклом из БиХ, Теа Рекић, која је изјавила да се Ибрахимовић није појавио на неком од договорених термина, додајући да је Хајрудин с мајком отпутовао у Париз почетком новембра.

– Уз сав труд, али и подршку Пари Сен Жермена, фудбалер се није појавио ни на једном од договорених термина. Из Париза су јавили да можемо довести Хајрудина и да ће доћи до састанка са Златаном. Не могу да вам опишем ту радост. Све је игледало као бајка – рекла је Рекићева.

Париски клуб је организовао лимузину и карте за утакмицу тог клуба, у којој тада није играо Ибрахимовић због повреде колена.

– Међутим, Златан није играо како су нам рекли због повреде, а онда су нас на полувремену обавестили да није ни на трибинама. Звали су га из клуб, али се није јављао на телефон. Обећали су нам из клуба да ће у суботу, 2. новембра организовати сусрет Хајрудина и Златана. Увече нас је сачекала порука да дођемо сутрадан на тренинг у 9.30

– Десна рука главног менаџера клуба ме уверавао да ће организовати сусрет ујутру, а како мали не би остао разочаран, да га одведемо до ПСЖ фан шопа и да узме шта жели – рекла је Рекићева.

Tan2013-11-3_164859432_7

– Дошли смо на тренинг. Играчи су почели да долазе и одлазе, али нема Златана. Кажу да је код физитерапеута. Онда нам кажу да ће стићи до 14.00 сати и да чекамо. У међувремену смо обишли Париз. Хајрудин је био све уморнији, али је желео да види Златана. Међутим, од сусрета са фудбалером ништа. Вратили смо се у хотел. Увече смо сазнали да је Ибрахимовић тог дана био на тениском мечу Новака Ђоковића и Роџера Федерера. Били смо кивни! Ми га чекамо, а он гледа тенис!!

– Хајрудину је мајка рекла да је Златан повређен и да је у болници и да због тога није могао да дође. Плакале смо и питале се: Да ли је могуће да Златан не жели да га види? – рекле је Рекићева.

Мајка и дечак су се вратили у Сарајево у недељу, а возачу су дали цртеж и писмо да уручи Ибрахимовићу.