Прочитај ми чланак

Из Звезде одлазе …

0

micko117Као што се и очекивало, четворица фудбалера Црвене звезде који су поднели захтев за раскид уговора с Црвеном звездом наишли су на позитиван одговор Арбитражне комисије ФСС.

Као што је већ познато, Црвена звезда је имала рок до среде да покуша да постигне договор са Срђаном Мијаиловићем,  Александром Пантићем и браћом Славољубом и Драгољубом Срнићем, али како до тога није дошло, у Арбитражној комисији нису имали тежак задатак да донесу одлуку у корист играча.

Поменута четворица фудбалера су тужили клуб због неисплаћених зарада и после данашње одлуке Арбитражне комисије, добили су слободу у избору нове средине.

После овакве одлуке огласио се генерални секретар Заједнице суперлогаша Миодраг Јанковић, који је, додуше, оставио могућност да би и накнадно могло да дође до договора играча и клуба, али и сам у то не верује после свега.

“Све је било на страни играча. Теоретски, све би још можда и могло да се реши у наредних дан-два накнадним договором, али очигледно је да код тих играча не постоји жеља за останком у Црвеној звезди“, изјавио је Јанковић, а преносе “Новости“.

Тако је настављено осипање кадрова са Маракане, после данашње оставке тренера Рикарда Са Пинтуа.