Прочитај ми чланак

ХРВАТИЦА – НАЈЛЕПША КОШАРКАШИЦА СВЕТА: Навијам за Звезду, радо бих дошла у Арену (Фото)

0

misura„Велики сам фан Црвене звезде. Волим тај клуб и радо бих дошла у Арену не неки меч. Не бих играла у Звезди, ни у Партизану…“

misura7

Она је прелепа, просто зрачи сексипилом и по изгледу нема јој равне у кошарци. А можда и шире.

misura6 copy 

Хрватска репрезентативка Антонија Мишура, пре две године на ОИ у Лондону фасцинирала је појавом све гледаоце у дворанама у главном граду Енглеске као и крај малих екрана. Незванично је тада проглашена за најлепшу играчицу под обручима.

misura5 

Наступа у француском Тулузу, игра на позицији организаторке игре и навија за – Црвену звезду!

– Велики сам фан Црвене звезде. Волим тај клуб и радо бих дошла у Арену не неки меч. Не бих играла у Звезди, ни у Партизану. А једини разлог је што имам превише искуства и не уклапам се у програм тих клубова. Они праве младе тимове, не бих се уклопила у тај систем – рекла је Мишура (26).

misura8 

Рођену Шибенчанку, каже, не занима политика, а чила је да и српска кошарка има играчицу о чијем изгледу се причу – Милицу Дабовић.

– Чула сам за те коментаре и није ми јасно зашто се диже толика прашина око тога да ли смо лепе. Лепе смо свака на свој начин, али не би требало то константно потенцирати. Повучена сам особа и нема ме много у медијима.

(Спортски журнал)