Прочитај ми чланак

Готовина долази на утакмицу Партизана у Задру!

0

У Задру ће кошаркаши српског шампиона покушати да прекину серију лоших резултата, а на терену, где у последње време ретко знају за победе, али и око њега спрема се прави “пакао”.

Наиме, хрватски медији откривају како би Анте Готовина могао коначно да дође на једну утакмицу кошаркаша Задра, јер је то најавио убрзо после ослобађајуће пресуде хрватског генерала у Хашком трибуналу.

То би свакако ионако врелу атмосферу у “Вишњику” подгрејало, јер се очекује крцата хала и бучна подршка навијачке групе “Торнадо”. Задар је у серији од две победе, а екипа све б0ље делује на терену у Јадранској лиги.

“Генерал Готовина по свом нахођењу ће одабрати утакмицу на којој ће се појавити као навијач Задра. Је ли то ова с Партизаном?” питају се у “Слободној далмацији“, а по форумима увелико постоји информација да ће се Готовина бити на трибинама.

Када на све ово додамо да Партизан игра лоше и да је у Задру без победе више од пет година на хрватском приморју, јасно је да ће тим који због суспензије неће водити Душко Вујошевић имати пуно проблема да забележи победу.

У хрватском клубу за наш портал нису желели да дају потврдан одговор на информацију о доласку Готовине у среду увече.

– Не знамо ништа о томе – арогантно нам је речено из задарског клуба.

(Телеграф.рс / Фото:тззадар.хр)