Прочитај ми чланак

Гобељић се огласио, ни реч о срамном слављу и скидању

0

Простаклуци одређених фудбалера Црвене звезде бацили су сенку на финале Купа, у ком су победили Партизан после пенала и Марко Гобељић се први пут огласио после освајања дупле круне.

Чета Дејана Станковића вратила је дуплу круну на „Маракану“ после 14 година, тако што је тријумфовала против вечитог ривала после бољег извођења једанаестераца (4:3).

YouTube

Ситуацију уочи самог финала Купа најпре је „закувао“ голман Партизана Владимир Стојковић бизарном изјавом „да га силују ако изгуби“, на шта су играчи Звезде одговорили још горим потезима.

Крстовић је провоцирао капитена црно-белих, а Канга и Гобељић су ликовали хватањем за гениталије, односно скидањем шортса.

„Желео бих пре свега да се захвалим саиграчима, стручном штабу и клубу на изваредном успеху. Једна феноменална година, оставили смо срце на терену, показали смо да смо најбољи у Србији. Донели смо дуплу круну после дуже времена и због тога сам заиста пресрећан“, истакао је Гобељић, преноси клупски сајт.

Открио је Звездин дефанзивац и циљеве за следећу сезону, без извињења и осврта на проблематично понашање приликом славља, због чега их је опоменуо и тренер Дејан Станковић.

„Потрудићемо се да следеће године идемо корак унапред, да померамо границе. Циљ је свакако да се пласирамо у групну фазу Лиге Шампиона, али и да поновимо успехе и у домаћим такмичењима. Завршили смо једну одличну сезону са освајањем Купа Србије и дуплом круном“, закључио је Гобељић.