Прочитај ми чланак

„Гобељић огледало садашње Србије: И после децу да доведеш на стадион?“

0

Сраман и скандалозан потез фудбалера Црвене звезде, Марка Гобељића, који је на утакмици финала Купа Србије против Партизана, скинуо гаће пред Владимиром Стојковићем, голманом црно-белих, изазвао је бројне реакције на друштвеним мрежама.

Марко Гобељић је тема број један после финала Купа Србије, док о самом мечу, у коме, руку на срце, није имало богзна шта да се види, буквално нема ни речи. Гобељић је простачким гестом бацио љагу на светковину вечитог дербија, али и на Црвену звезду, па се многи питају како на такав начин може да се понесе спортиста једног тако великог клуба.

Да подсетимо, Гобељић је спустио шортс испред Владимира Стојковића како би ликовао и алудирао на његову изјаву пре меча, „да га силују уколико изгуби“. Колико је ова изјава била неукусна, још горе је испао и потез Звездиног дефанзивца, који је, уместо да слави са својим саиграчима, умало изазвао озбиљну тучу.

Управо зато је Марко Гобељић и једна од топ тема на друштвеним мрежама:

– Марко Гобељић, огледало већинске Србије – сматра Доц_Холлидаy.

– Гобељић скида гаће, Канга се хвата за међуножје док гледа ка противницима… Рекао бих да момци имају проблем са својом сексуалношћу – мишљења је ХидеНака.

– Нису Звезда и Партизан ни Гобељић ни Стојковић, ни њима слични. Они су само погрешни, неваспитани и приземни ликови, залутали у институције што су их деценијама стварали они којима овакви ни до штуцни не досежу – написао је Бошко.

– Иако сам звездаш, онаквима као што је Гобељић забранити доживотно да играју у српском фудбалу, чак ни да привире на стадион. Нек се он скида у ноћном клубу док му његова драга пева, али на стадиону неће више сигурно. И неко да доведе сутра децу на стадион да гледа овакве дрипце – каже Мустафа Голубић.


– Не видим ниједан разлог да Марко Гобељић буде фудбалер Црвене Звезде. И то не зато што није у форми или што је правио непотребне пенале, већ што уместо да иде да слави са саиграчима, он иде ка противничким. Неке границе морају да постоје, нека правила мора да се поштују – изјавио је Никола Миљковић.

Подсећамо, Марко Гобељић још није упутио извињење голману Партизана, навијачима и целокупној јавности.

Додуше, огласила се Црвена звезда, тачније њен спортски директор Митар Мркела, који је најавио да ће дефанзивац црвено-белих бити кажњен. На који начин, није саопштено…