Прочитај ми чланак

ФУДБАЛЕРИ ЗВЕЗДЕ ВЕЛИЧАЈУ ЈУНАКА ПОБЕДЕ НАД ЛИВЕРПУЛОМ: Певали смо Павкову…

0

Савић: Он је флегма, али и чудо, „Маракана“ је неосвојива тврђава. Борјан: Можемо да прођемо даље, ова екипа помера све границе

НИСУ само на терену светске звезде остале у Звездиној сенци. У микс-зони после меча је деловало да Павков води на листи стрелаца Премијер лиге, а да Салах, Фирмино и Мане имају чудан развојни пут по суперлигашким теренима. Играчима Ливерпула је наређено да само продуже ка аутобусу, па су сви блицеви били усмерени на јунака меча. Тачније, јунаке.

– Код првог гола Павкова сам мислио да је стрелац био Савић. Рекох, хвала Богу даде га и Вујадин. Али, била је то голчина Павкова – сачувао је своју мрежу Борјан и имао шта да види на супротној страни. – Веровали смо у себе иако многи нису веровали у нас. Ова наша екипа помера све границе, уз најбоље навијаче на свету ко зна шта може да се догоди до краја такмичења. Можемо и да прођемо даље.

 

МАНЕ: ИЗВИНИТЕ, НЕ ДАЈУ МИ
САДИО Мане се испричао са српским медијима у Ливерпулу, а и сада је желео да да изјаву. Ипак, наређење је било да одмах крене ка аутобусу, због чега је Сенегалцу било готово непријатно.
-Извините, не смемо… Заузврат, потписивао је аутограме и излазио у сусрет за сликање.

Несуђени стрелац Савић не мари ко је дао гол.

 

– Гобељић и ја смо још на терену певали: Хеј Павков, скочи и дај гол главом. Сваку му част, он је флегма, њега не занима ко је противник, увек даје сто одсто. Ма, чудо је!

Чудо је и ова победа…

– Можда и највећа у последњих 25 година. Ево стижу честитке од тате, Мирке… „Маракана“ је неосвојива тврђава и мислим да смо после овога послали ривалима поруку да нас не потцењују. Мораће мало више респекта да имају према нама кад дају изјаве. У Напуљу ћемо имати подршку навијача, борићемо се до краја да прођемо. Биће Божија воља – поручује капитен црвено-белих.

Ел Фарду Бен истиче да су порасли апетити.

– Ово је било невероватно вече у коме смо видели да можемо да играмо са највећим екипама. Били смо доста опуштенији пред нашим навијачима, знали смо да немамо шта да изгубимо и да ће код куће све бити другачије. Чим смо изашли на терен, навијачи су већ „запалили“ стадион. Било је лудо! Морамо да искористимо овај моменат и да убедимо себе да можемо да играмо на овом нивоу.

Да навијачи нису били једини фактор за невероватну трансформацију Звезде, приметио је Марко Марин:

– Играли смо фудбал, нисмо се бранили и чекали да примимо гол… У тиму је био и један расположени нападач.

– Павков је цар, добио је много дуела против Ван Дајка и дао два феноменална поготка – закључио је Звездин стрелац из Париза.

ДЕГЕНЕК: ЈЕ Л’ НИСМО ЗА ОВАЈ НИВО?

МИЛОШ Дегенек се иронично насмејао на питање да ли му Салах вири из џепа.
-После Париза и Ливерпула се причало да нисмо за овај ниво, сад кажете да ми је Салах у џепу. Сви сте говорили да је Лига шампиона превелики залогај за Звезду… А сад кад смо победили 2:0 почиње опет прича да смо предобри. Суштина је само да смо овога пута сви добро одиграли, али морамо још много да радимо да бисмо сваку утакмицу могли да играмо на оваквом нивоу.

                        ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!