• Почетна
  • СПОРТ
  • Фудбал (завршене утакмице) : Воша се извукла, Хајдук сигуран
Прочитај ми чланак

Фудбал (завршене утакмице) : Воша се извукла, Хајдук сигуран

0

Vojvodinad1(Б92, Starsportphoto)
Одиграно је пет утакмица 18. кола Јелен Суперлиге, Војводина, Јавор и Рад стигли су изједначења у самом финишу, а Хајдук је био убедљив против ОФК Београда.

Доњи Срем и Слобода одиграли су меч без голова.

Од 18 часова Црвена звезда дочекује Нови Пазар, док Партизан од 19 часова гостује Јагодини. У недељу

Хајдук је славио на домаћем терену против ОФК Београда са 3:0. Куљани су после само осам минута водили са 2:0 , а голове су постигли Румсир и Адамовић. Домаћи су наставлили да нападају, то је резултирало новим голом у 18. минуту, стрелац је Секулић.

БСК и Војводина одиграли су у Борчи нерешено 3:3. Након лепе акције БСК је повео, голом Ајковића у 13. минуту, а предност је дуплирао Адемовић у 36. Новосађани су претходно промашили једанаестерац, након прекршаја над Аливодићем, али резултат ипак смањује Оумару у 38. минуту.
БСК повећава предност у 77. минуту, а сигуран са беле тачке био је Нухи.

Досуђен је и трећи пенал на мечу, а други за госте, овога пута прецизан је Оумару, који је овим голом вратио наду Новосађанима да могу до бода. То се и остварило у самом финишу, а изједначење је донео Косовић.

Спартак и Јавор одиграли су нерешено 1:1. Суботичани су водили од 26. минута. Након асистенције Новаковића, Човић доноси предност својој екипи. Јавор је са играчем мање у судијској надонкнади стигао до бода. Гол је постигао Ђорђевић.

Меч између Смедерева и Рада завршен је истим резултатом. Смедерево је повело на свом стадиону, а гол је постигао Сикимић. Међутим ‘грађевинари’ су поравнали резултат у финишу меча преко Луковића.

Јелен Суперлига, 18. коло:
Хајдук – ОФК Београд 3:0
Русмир 3, Адамовић 8, Секулић 13

Доњи Срем – Слобода Поинт 0:0

БСК – Војводина 3:3
Ајковић 13, Адемовић 36, Оумару 38, 81 Нухи 77, Косовић 90

Спартак – Јавор 1:1
Човић 26, Ђорђевић 90

Смедерево – Рад 1:1
Сикимић 34, Луковић 90

18:00 Црвена звезда – Нови Пазар

19:00 Јагодина – Партизан

недеља:
13:00 Раднички Крагујевац – Раднички Ниш