Прочитај ми чланак

ФУДБАЛ: И Партизан без победе, Звезда тражи изузеће Мажића за сва време

0

У последњем мечу 12. кола Суперлиге Србије Партизан и Чукарички су поделили бодове одигравши 0:0 у Хумској. Црно-бели су се после ове рунде приближили Црвеној звезди на четири бода заостатка, али нису искористили у потпуности пораз црвено-белих од Напретка у Крушевцу (1:0).

Kолико су навијачи Партизан били незадовољни говоре и звиждуци по окончању меча, а било је и повика „Ђукићу одлази“.Врло лоше издање Партизана гости са Бановог брда нису успели у потпуности да искористе мада су имали добре шансе преко Огњена Мудринског, који није завршио ову утакмицу пошто је доживео прелом ноге у завршници меча.

Црно-бели осим неколико удараца са дистанце нису имали готово ниједну шансу. На крају није помогао ни искусни Саша Илић који у последњих 15-ак минута није успео да повеже редове своје екипе.

Сада следи пауза због квалификационих утакмица репрезентација, а следећи меч Партизан ће одиграти 14. октобра када ће гостовати Раднику у Сурдулици, док ће Чукарички угостити екипу Јавора.

Партизан – Чукарички 0:0  
Стадион: Партизана (Београд)
Судија: Срђан Јовановић (Београд)
Жути картони: Ђуричковић, Евертон (Партизан) – Пушкарић, Јовановић (Чукарички)  

Партизан: Стојковић, НР Милетић, Остојић, Митровић, Aнтонов, Евертон, Марјановић (82 Илић), Ђуричковић, Сума, Ожеговић (46 Соломон), Тавамба.  

Чукарички: Кировски, Доцић, Мудрински (81 Зорић), Дринчић, Кајевић (89 Милојевић), Копитовић, Мићин (70 Јовановић), Овусу, Јовановић, Пушкарић, Богосавац.
Резултати, 12. коло, Недеља: Напредак – Црвена звезда 1:0 (Митровић 90+7), Партизан – Чукарички 0:0, Одиграно раније: Војводина – Младост 2:0, Мачва – Бачка 1:1, Борац – Радник 3:1, Јавор – Рад 3:2, Спартак – Раднички Ниш 4:2, Вождовац – Земун 6:1.

Звезда ће тражити изузеће Мажића за сва временa

Након пораза у Крушевцу од домаћег Напретка Црвена звезда је новинарима пренела став клуба да ће од Фудбалског савеза Србије захтевати изузеће најбољег нашег судије Милорада Мажића који је делио правду „под Багдалом“.

– Црвена звезда ће тражити изузеће Милорада Мажића са њених мечева за сва времена – стигла је информација из клуба из Љутице Богдана.

Није прецизирано шта тачно црвено-бели замерају судији из Врбаса, али све ће вероватно бити јасније после седнице Управног одбора која је заказана за понедељак.