• Почетна
  • СПОРТ
  • ФК Јагодина: Угасиће се Звезда и Партизан, комунистички клубови!
Прочитај ми чланак

ФК Јагодина: Угасиће се Звезда и Партизан, комунистички клубови!

0

Goran-Milanovic-FK-Jagodina

(Бета)
Партизан и Звезда имају опозицију. Јагодина, тачније њен председник Горан Милановић упозорио је да ће два највећа српска клуба да доживе судбине комунистичких тимова, који су тренутно на маргини у својим државама.

– Отишли су у историју ЦСКА из Софије, Ујпешт Дожа, Ференцварош, сви државни комунистички пројекти, отићи ће и ова два ако Звезда и Партизан не промене начин функционисања и систем.

– Немојте да стварамо слику да се фудбал у Србији игра у Звезди и Партизану – рекао је Милановић новинарима у Јагодини.

Потврда његових речи је успех омладинске репрезентације Србије, која је тријумфовала на Европском првенству у Литванији, а у екипи је био само по један играч из Звезде и Партизана.

Јагодинци који су ове сезоне први пут играли у европском такмичењу, у суботу гостују на “Маракани” у другом колу српске Суперлиге. Црвена звезда је најавила да ће меч почети са пет минута закашњења, што је вид протеста против Томислава Караџића, председника ФСС, међутим Милановић каже да Јагодину нико ништа није питао.

– Нико нас није питао нити смо се изјашњавали око тога. То није у складу са прописима, а ми морамо да их поштујемо – оценио је председник ФК Јагодина.