• Почетна
  • СПОРТ
  • ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Заборавили да изваде визе тројици играча!
Прочитај ми чланак

ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Заборавили да изваде визе тројици играча!

0

arauho-foto-tanjug-1375775880-349103

Ифеани Оњило, Робертс Омега и Мигел Араухо неће путовати са црвено-белима на припреме, јер им клуб није извадио визе за улазак у Словенију.

Тренер фудбалера Црвена звезда Славиша Стојановић одредио је списак од 24 играча који ће се на словеначком приморју припремати за наставак сезоне.

На списку нема Ифеанија Оњила, Робертса Омеге и Мигела Арауха, којима клуб није извадио визе за улазак у Словенију. Тројица фудбалера црвено-белих због пропуста административне службе Звезде остаће у Београду.

На списку се налазе:

Бобан Бајковић, Милош Весић, Предраг Рајковић, Марко Петковић, Љубо Ненадић, Никола Мијаиловић, Јован Крнета, Дарко Лазић, Новак Мартиновић, Милан Јокић, Александар Ковачевић, Горан Гогић, Вукан Савићевић, Нејц Печник, Дарко Лазовић, Ненад Милијаш, Милош Нинковић, Лука Милуновић, Филип Касалица, Драган Мрђа, Абиола Дауда, Огњен Ожеговић, Ђорђе Ракић и Стефан Михајловић.

Црвена звезда у Словенију креће вечерас у 18,30 часова са београдског аеродрома. Експедиција Звезде ће пототм од Љубљане до Порторожа наставити аутобусом. „Црвено-бели“ ће боравити у Порторожу до 28. јануара када је планиран повратак за Београд. Три дана касније, тачније 1. фебруара следи одлазак у Копар, на други део припремног периода који ће трајати до 15. фебруара.

Први меч у пролећној полусезони најтрофејнији српски клуб игра 23. фебруара против Јавора на Маракани.

(Курир, фото: Танјуг)