Прочитај ми чланак

Фараж из Београда подржава Ђоковића, уследио „шамар“ од Ендија Мареја ВИДЕО

0

Британски ултрадесничар и бивши европарламентарац Најџел Фараж објавио је на друштвеним мрежама да се налази у Београду и својим пратиоцима објаснио шта се тренутно дешава са Новаком Ђоковићем.

Како је навео, у снимку испред Дома Народне скупштине у Београду, аустралијски министар за питања имиграција Алекс Хок и даље има могућност да донесе одлуку о депортацији Ђоковића из те земље.


„Дакле, произвољна моћ је изнад владавине права (…) Сада је ноћ у Аустралији, и не верујем да ће се то десити, али су га малтретирали, говорећи му: ‘Иди по својој слободној вољи, али ако те опет ухапсимо, биће ти забрањен улазак на три године’“, навео је британски политичар.

Одлуку аустралијског суда оценио је као „прву велику победу“ против државе чија је моћ, како је казао, веома нарасла од почетка пандемије коронавируса.

Огласио се и Енди Мареј

На подршку Најџела Фаража Новаку Ђоковићу реаговао је британски тенисер Енди Мари који је на Твитеру подсетио на политичке ставове госта породице Ђоковић.


„Молим вас снимите тренутак када им саопштите да сте већи део своје каријере водили кампању за депоратацију људи из Источне Европе“, навео је Мареј.