Прочитај ми чланак

ЕПИЛОГ СП У МОСКВИ: Кокезанија сваљује кривицу на Луку Миливојевића?

0

Орлови ће у септембарским окршајима играти у Литванији и на стадиону Партизана против Румуније.

И док су Ивановић и Рукавина завршили репрезентативну каријеру, Миливојевића неће бити међу „изабранима“ јер је после меча са Бразилом у последњем колу СП изнео примедбе на рачун рада селектора Крстајића.

Шта стоји иза целе позадине, објаснио је помоћник вође националног тима Милан Обрадовић.

Foto: AP/Tanjug

– Током првенства у Русији било је бројних покушаја да фудбалски менаџер Фали Рамадани преузме „бригу“ о неколико репрезентативаца из националног тима и у томе је имао велику подршку свог играча Луке Миливојевића. С обзиром на то да им то тада није успело, ишли су толико далеко у свему да су хтели да изазову пуч у репрезентацији пред утакмицу против Бразила – открио је Обрадовић.

Прослављени репрезентативац тврди да је Миливојевић одлучио да нападне Крстајића, да би испало да је због тих изјава склоњен из тима, а не због онога што је радио у Русији.

– Ако је желео нешто да каже, што то Лука Миливојевић није рекао по завршетку шампионата у Русији, него два дана пре објаве списка селектора Крстајића за предстојеће утакмице у Лиги нација? Па зато што жели да створи утисак у јавности да га у националном тиму нема због тих изјава – јасан је Обрадовић.

Помоћник селектора је уверен да Рамадани и Миливојевић и даље желе да дестабилизују репрезентацију Србије.

– Убеђен сам да није случајно да се Лука Миливојевић баш сад огласио и да је ово само још један у низу покушаја Фалија Рамаданија да се дестабилизује репрезентација Србије. Он то ради јер му није дозвољено да ради шта год пожели и са ким год хоће – рекао је Обрадовић.