• Почетна
  • СПОРТ
  • Џенкинс: Навијачи носе до победа, Боби: Хвала за овације
Прочитај ми чланак

Џенкинс: Навијачи носе до победа, Боби: Хвала за овације

0

sp-zvezda_620x0

Требало је да окршај Црвене звезде са Радничким буде дерби трећег кола регионалне лиге, али су момци у црвено-белим униформама одлучили да промене унапред осмишљен сценарио.

Генерална проба за евролигашки окршај са Локомотивом Кубан је успела. Београђани су буквално декласирали ривала из Крагујевца, испративши га у Шумадију са безмало 40 кошева разлике и исто толико „пацки“.

– Испоштовали смо замисли тренера, играли према плану и веома сам задовољан партијом тима против Радничког. Контролисали смо скок, постизали лаке поене, а када је тако, онда је јасно да побеђујемо. Срећан сам због свог учинка, али знам да могу боље. Има времена да то покажем. Почетак је сезоне, тренер свима пружа прилику, а акценат ставља на дефанзивне задатке. Мислим да ће то на дуже стазе довести до остварења амбиција, а оне су увек победничке – нагласио је Чарлс Џенкинс.

Убедљиво издање против Радничког својеврсна је позивница присталицама црвено-белих да у четвртак на евролигашкој премијери испуне Арену.

– Сви су узбуђени због меча, осећам то на сваком кораку. Знам да су навијачи предуго чекали да виде Звезду у Евролиги и драго ми је што сам део тима. Чуо сам да ће бити 20.000 људи и једва чекам да истрчим на паркет и доживим тај амбијент. „Делије“ су сјајне. Представљају шестог играча, оног који је нам улива енергију и често уме да буде пресудан фактор ка победи – поручио је популарни Ђенка.

МАРЈАНОВИЋ: ХВАЛА ЗА ОВАЦИЈЕ

– Хвала навијачима за овације које никада раније нисам доживео. Верујем да ћу да наставим да им дајем повод за скандирање. Што се меча тиче, наметнули смо наш стил игре и искористили све мане ривала. Од почетка смо деловали снажно у одбрани и то је кључ победе. Мало смо се заситили великом разликом, али нас је публика разбудила и дала нам снагу – поручио је Бобан Марјановић.

(Новости)