• Почетна
  • СПОРТ
  • Дуле о Бертансовој повреди: Бог кажњава најбоље, а не мене и Човића
Прочитај ми чланак

Дуле о Бертансовој повреди: Бог кажњава најбоље, а не мене и Човића

0

bertans_620x0(Моцарт)
На ванредној конференцији за медије тренера Партизана Душка Вујошевића било је речи и о тешкој повреди Дависа Бертанса, коју је зарадио у другој четвртини последњег меча финалне серије.

Тренер Партизана потврдио је оно чега су се љубитељи кошарке плашили од момента повреде, а што је постало извесно јуче.
„Покидани су предњи укрштени лигаменти, пауза је око шест месеци. Још један доказ да бог кажњава оне најбоље, који најмање заслужују. Да су покидани мени и Човићу било би правично. Добро, прво Човићу“, нашалио се Вујошевић.

Бертанс је већ почео са рехабилитацијом, која је неопходна пред ову врсту операције. Још увек није познато где ће бити обављен хируршки захват.
„Дијагностификовање смо поверили људима којима беспоговорно верујемо и дијагноза је сигурно тачна. Остаје да се види где ће бити обављена операција. Пошто је он драфтован од стране Сан Антонија, ако Американци буду инсистирали да они обаве операцију, ми ћемо им то препустити. Не да би побегли од одговорности, већ зато што су услови тамо бољи. Уколико не, операцију ће извести доктор Миланков.

Талентованог Летонца потресао је овај малер, који га је задесио пред можда најважније лето и сезону у развоју каријере. Тренер црно-белих убеђен је да ће Партизанова хаубица преокренути и ову ситуацију у своју корист
„Није баш морало то да му се догоди, али кад веч јесте, искористићемо то да изађе јачи“, сигуран је Вујошевић.