• Почетна
  • СПОРТ
  • „Драги лудаче”: Норвежанка поклонила дрес селектору Бошковићу
Прочитај ми чланак

„Драги лудаче”: Норвежанка поклонила дрес селектору Бошковићу

0

– Драги господине лудаче, ево вам дрес који сте толико желели – написала је маркером Лин Јорум Суланд на дресу, који је уз осмех поклонила Саши Бошковићу

Селектор рукометашица Србије Саша Бошковић и репрезентативка Норвешке Лин Јорум Суланд срели су се у Арени уочи мечева 3. кола Европског првенства и у пријатељском разговору решили неспоразум са недавне утакмице. Бошковић је пришао норвешкој рукометашици, а после краћег разговора, њих двоје су се заједно сликали. Спортски потез нашег селектора као да је очекивала Лин Јорум Суланд, па је спремила дрес и поклонила га Саши Бошковићу.

– Драги господине лудаче, ево вам дрес који сте толико желели – написала је маркером Суландова на дресу.

Поклон селектор Српкиња није одбио, а заједно су загрљени затим и позирали фото-репортерима.

Подсетимо, норвешки медији недавно су објавили ТВ снимак на којем се види како је Бошковић током утакмице два пута повукао Суландову, једном за дрес, а други пут за руку.

Норвешка рукометашица се због тога пожалила записничком столу, али тај детаљ, изгледа, нико од званичника није приметио. Селектор Норвежанки Торир Хергеирсон изјавио је да понашање Бошковића није било фер. Норвешка је славила у поменутој утакмици, а Бошковић је објаснио да није имао намеру да омета противничку рукометашицу.

 

(Телеграф)