Прочитај ми чланак

ЂОРЂЕВИЋ НИЈЕ ЗАДОВОЉАН ИГРОМ СРБИЈЕ, а објаснио је и зашто

0

Ја никада нисам задовољан, јер увек желим боље, рекао је селектор Србије.

Селектор кошаркашке репрезентације Србије Aлександар Ðорђевић рекао је након освајања турнира “Трофеј Београда” да није задовољан игром свог тима, јер верује да може још много боље.

Српски кошаркаши победили су синоћ у финалној утакмици селекцију Русије убедљиво са 95:61.

– Нисам задовољам, јер ја никада нисам задовољан. Можемо и морамо боље, морамо да будемо још спремнији на Европско првенство.

– Циљ је да одемо тамо са вером у себе. Бавимо се самим собом, не противником – рекао је Ðорђевић на конференцији за медије после меча у Комбанк арени.

Он је одлучио да се у наставку припрема за континентални шампионат захвали Стефану Поту, који је накнадно добио позив у репрезентацију.

– Сваки од њих заслужује да се осећа репрезентативцем Србије. Имаћу тешку одлуку, али не желим да се бавим тиме, у овом тренуту уживам да радим са њима – рекао је Ђорђевић и похвалио однос репрезентативаца према игри и противнику.

– Имали смо одличан приступ игри, кошарци, захтевима и задацима. Ово је пријатељска утакмица, треба је анализирати и доћи до још боље форме.

– Теодосићев таленат је неспоран и он нашој игри даје одређену боју. То играчима доноси одређену сигурност”, рекао је Ђорђевић и открио да ће Драган Милосављевић од сутра кренути са јачим тренизима.

На континенталном шампионату од 5. до 20. септембра Србија ће играти у Б групи са Шпанијом, Италијом, Турском, Исландом и Немачком.

Извор: Телеграф