Прочитај ми чланак

ДИВАЦ ПОВУКАО ОЗБИЉАН ПОТЕЗ и шокирао Тексас

0

Генерални менаџер Сакраменто Кингса Владе Дивац био је вредан протекле ноћи и додатно ојачао своју екипу у трци за плеј-оф.

Сакраменто Кингси су били прилично активни пред завршетак „прелазног рока“ и учествовали су у два велика трејда.

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

So let me guess this is cool cause they had to do what was best for the franchise right??? Traded this man while he was literally playing in the game and had ZERO idea. I’m not knocking who traded him because it’s a business and you have to do what you feel what’s best but I just want this narrative to start to get REAL/CHANGE and not when a player wants to be traded or leaves a Franchise that he’s a selfish/ungrateful player but when they trade you, release , waive, cut etc etc it’s best for them! I’m ok with both honestly, truly am. Just call a ♠️ a ♠️!!

Објава коју дели LeBron James (@kingjames) дана

У центру пажње је био договор Кингса и Далас Меверикса по којем је нови „краљ“ постао Херисон Барнс.

Дивац је дао Џастина Џексона и Зека Рендолфа за играча који ће значајно да повећа шансе Кингса у борби за доигравање.

Барнс ове сезоне просечно бележи 17,7 поена, 4,2 скокова и 1,3 асистенција. Он је вероватно био највише изненађен овим трејдом јер је за њега сазнао усред утакмцие!

Ветеран Рендолф ове сезоне нема ни један једини наступ за Сакраменто, а како тренутно ствари стоје, Далас ће договорити откуп уговора са њим, па ће популарни „Зи Бо“ у наредних неколико дана постати слободан агент.

Џексон је неко ко ће се очигледно задржати у Даласу, студирао је на престижном универзитету Северна Каролина, а поседује одличан шут за три поена и биће корисно оружје са клупе за тренера Даласа, Рика Карлајла.

Кингси намеравају да задрже Барнса на дуже време, а момак који је својевремено изабран са седме позиције на драфту од стране Голден Стејт Вориорса може лако да постане лидер младе екипе из престонице Калифорније.

У међувремену, Дивац је направио још један трејд у којем су учествовала не два, него три тима.

Сакраменто је размену направио са Хјустон Рокитсима и Кливленд Кавалирсима. Кингси су Имана Шамперта послали у Хјустон, а за узврат су добили Алека Буркса.

С друге странем Хјустон је поред Шамперта добио још Вејда Болдвина и Ника Стаускаса, док је Кливленд приходовао Брендона Најта, Маркиза Криса и заштићени пик прве рунде.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!