Прочитај ми чланак

Директор Звезде пребио познатог веслача Николу Стојића?!

0

Велики скандал догодио се данас у просторијама Веслачког савеза Србије, где је нападнут наш познати веслач, а сада тренер веслача Партизана, Никола Стојић, освајач бројних медаља.

Како је објавио у саопштењу Веслачки клуб Партизан, Стојић је нападнут од стране Душана Ковачевића, председника ИО ВСС, истакавши да га је „напао без разлога, задавши му неколико удараца у главу, после чега је он остао крваве главе и без свести“.

– Данас је у Београду, у просторијама Веслачког савеза Србије, дошло до узнемирујућег догађаја, несвакидашњег у свету веслања, када је Душан Ковачевић, председник ИО ВСС, без разлога напао нашег најтрофејнијег веслача и тренера наших олимпијаца Николу Стојића, задавши му више удараца у главу, након чега је Стојић на кратко изгубио свест и остао крваве главе. Како је сам Стојић рекао није било никаквог повода за овако немиле сцене. Ово је још један доказ какви људи нам воде Савез – наводи се у саопштењу Партизана.

Председник Веслачког клуба Партизан Иван Брајтигам је изјавио да ће клуб предузети све неопходне мере да заштити своје тренере и чланове клуба и покренуће питање смене председника Извршног одбора Веслачког савеза Србије – Душана Ковачевића пред надлежним органима.

Након обаљеног увиђаја од стране полиције, Никола Стојић је одведен у Ургентни центар, на даље посматрање због нанетих повреда. Душан Ковачевић иначе, поред функције председника ИО ВСС, обавља и функцију спортског директора Веслачког клуба Црвена звезда.

Дошло је време да се и буџеташи међусобно туку у Србији. А како је тек јадном народу…