Прочитај ми чланак

Делије сакупиле 362.000 динара за болесног момка!

0

delije-620x350

За неке су само руља и хулигани, за друге најбољи навијачи на свету…

Могу да их етикетирају до миле воље да су овакви или онакви, али им ниједног тренутка, нико и нигде, не може одузети оно што најватренији навијачи Звезде јесу изнад свега – хуманисти.

То су показали и током утакмице са Радником, где су, поред својих уобичајених активности подршке вољеном клубу, имали и једна специјалан задатак: да прикупе новац за лечење Александра Јанковића, момка који болује од тумора на мозгу.

– Браћо Делије, Звездаши, Срби, успели смо да на данашњој утакмици прикупимо 362.092 динара, 30 евра и 14,5 конвертабилних марака. У име Александрове породице, пријатеља и другара са трибине једно велико ХВАЛА свима који су помогли ову акцију. Ако Бог да Александар ће у понедељак или уторак бити пребачен у турску клинику где ће бити извршена интервенција. Надамо се сви да ћемо до краја ове сезоне имати још једног човека више на трибини, а што је још битније живог и здравог супруга и оца шестомесечне бебе. Велику смо ствар учинили по ко зна који пут и уз Божију помоћ да то чинимо и убудуће – поручили су припадници најмасовијег навијачког покрета у Србији.

Поред навијача Звезде, највећу помоћ оболелом је пружио бивши играч црвено-белих Милан Бишевац, који је, сазнавши за судбину овог 31-годишњака, одмах уплатио целокупну суму, у износу од 10.000 евра, потребне за операцију.

Извор: Телеграф