Прочитај ми чланак

ДЕЛИЈЕ ПРЕТЕ ТОЛЕТУ: Ко проба да сруши Маракану, остаће без руке!

0

Бранићемо Звезду и Маракану докле год дише и последњи Делија. Нека се не шали нико да проба да нам пипне храм. Надлежни да провере да ли су у питању неке нове дроге које Караџић и слични користе.

Не стишава се бура након изјаве Томислава Караџића да би за српски фудбал било најбоље да се стадиони Црвене звезде и Партизана продају или сруше, а да ова два клуба добију национални стадион на којем би играли. После челника београдских фудбалских великана, који су се нашли у чуду због овог чудног предлога огласили су се и навијачи Звезде отворено поручивши председнику ФСС да “држи руке даље од Маракане да не би остао без њих”:  

– Припремамо званично саопштење које ће, вероватно, бити мало дипломатскије и где ћемо се биранијим речима обратити Томиславу Караџићу, али и свима онима који би да нам руше стадион, каже за Телеграф.рс један од вођа звездиног Севера, и додаје:  

– Толету, али и свима који би да руше Маракану желимо да поручимо да се не шале више на овај начин. Да им поручимо да ће свако ко крене да руши Маракану остати без руке која ће из темеља нашег храма извадити макар једну циглу. Да им поручимо да Звезда и Маракана можда формално-правно припадају неком другом, али да су они само наши и да ћемо их бранити докле год дише и последњи Делија.  

Вођа Звездиних навијача, који је инсистирао на анонимности, каже да нема ништа против да Толе зида стадионе с ким код жели, али да му не пада више на памет да најављује никакво рушење:  

– Многи и пре Толета су покушавали да сруше Звезду, па у томе нису успели, Београд су бомбардовали, али су храмове заобишли. Ако је Караџићу до зидања – нека зида у свом дворишту и нек руши шта год жели, али Маракани нека не прилази, јер се неће добро провести. А надлежне позивамо да провере да ли су у питању неке нове дроге које Караџић и слични користе, јер овакве изјаве не може да да особа са здравим разумом, закључује један од вођа Делија за наш портал.

(Телеграф)