Прочитај ми чланак

Делије обориле рекорд!

0

marakana600115694020130418201849(sportske.net)
На нашем највећем стадиону у суботу је оборен рекорд по посећености једне утакмице у пролећном делу шампионата, чиме је клуб из Љутице Богдана учврстио свој статус најгледанијег у домаћем првенству.

Претпоследњи меч који је Црвена звезда одиграла у текућој сезони на „Маракани“ донео је највећу посету клубу из Љутице Богдана у пролећном делу сезоне.

Иако фудбалери нису одиграли бог зна како добро против ОФК Београда, навијачи су препознали моменат и напунили трибине како би подржали своје љубимце у борби за трофеј.

Јуче је на трибинама „Маракане“ било присутно 28.134 навијача што је највише овог пролећа. У целој сезони само је на „вечити“ дерби дошло више навијача када је на стадиону Црвене звезде било присутно 44.155 гледалаца.

То не би морао да остане рекорд у текућој сезони, јер би евентуална победа у дербију занчила прелазак на лидерску позицију која би била брањена у дуелима са Слободом и Војводином.

У таквим околностима, нема сумње да би се на „Маракану“, у претоследњем колу, сјатило све што у срцу носи црвено-белу боју.