Прочитај ми чланак

Дејо: Терзић је лажов, више да ме не помиње! Терза: Он је комплексаш, дупла нула

0

Није остао равнодушан Звездан Терзић на речи Дејана Савићевића, који је, између осталог, за директора Звезде рекао да је "никакав човек".

Терзић је експресно узвратио, поновио да је легендарни фудбалер и даље добродошао на утакмицу Звезде и Милана, али га је и назвао лошим човеком и лошим руководиоцем.

– Савићевићу је паметније да ућути. Савићевић је као играч био вансеријски и заслужује респект, Савићевић као човек и као председник ФС Црне Горе сада је дупла нула. Човек пун комплекса и не може да прихвати да је после играчке каријере неуспешан и као човек и као руководиоц, а да је на другој страни неко ко није био тако добар фудбалер, сада успешан и као човек и као директор Црвене звезде – каже Терзић.

Наставио је у истом тону директор српског шампиона.

– Сујета и комплекси говоре из Савићевића. Савићевић је први коментарисао мене и лажно ме оптужио, а сада лицемерно поручује да ја њега не коментаришем. Он очигледно живи у заблуди да је он једини власник истине. Једина истина је да Црна Гора заслужује бољег председника ФС. А позив за утакмицу и даље стоји јер је Црвена звезда већа од сваког појединца – завршио је Терзић.

Савићевић: Терзић је последњи човек у Србији који треба да ме зове на утакмицу Звезде

Дејан Савићевић, легенда Црвене звезде и српско-црногорског фудбала, истиче да може да га на меч Звезда – Милан зове председник клуба Тоза Мијаиловић, спортски директор Митар Мркела… сви осим Звездана Терзића.

Генерални директор Црвене звезде Звездан Терзић пре 20-ак дана јавно је позвао Дејана Савићевића да буде гост на мечу своја два некадашња клуба, Звезде и Милана.

Одговор Савићевића, који је пре годину и по казао за Терзића да је „бацио атомску бомбу на црногорски фудбал“, био је жесток:

– Мислио сам да нећемо причати на ту тему. Када вас зове неко ко свашта прича о вама и ко шири лажи о вама на сваком кораку – то може само неко ко ништа не ваља. Као прво – замолио бих га овим путем да ме више не спомиње, јер постоје неки људи, међу којима је и он, с којима се никад нећу помирити. Он то треба да зна – има свој живот, ја имам свој, и он је последњи човјек у Србији који треба да ме зове на утакмицу – рекао је Геније.

Савићевић истиче да може да га зове председник Звезде Тоза Мијаиловић, спортски директор Митар Мркела… сви осим Звездан Терзић.

– Ја сам рекао за њега оно што други нису смели – да је никакав човјек. Зна шта је урадио и опет ме зове. Па ја бих био 100 пута гори од њега да се помирим с њим. Јер, ако те неко једном повреди, повредиће те и други пут. Нема потребе да вам се путеви укрштају да би вас још једном ‘урадили’ или ‘одрадили’. Неко може да те пређе једном, а ако те пређе други пут – онда си будала. Ето, то је неки мој мото, и он то зна. И опет зове. То је доказ о њему какав је – казао је Савићевић.