Прочитај ми чланак

ДЕЧАЦИ, НЕКА ЈЕ СА СРЕЋОМ: „Орлићи“ почели припреме за ЕУРО

0
Фото: фсс.рс

Фото: фсс.рс

Чланови кадетске репрезентације Србије окупили су се у понедељак у СЦ ФСС у Старој Пазови и почели мини припреме за Европско првенство у Aзербејџану.

Селектор кадетске репрезентације Србије Илија Столица окупио је у понедељак своје изабранике на почетку мини припрема за Европско првенство у Aзербејџану.

На селекторски позив одговорили су сви дечаци који су се нашли на ширем списку, па ће тако до поласка у Баку у СЦ ФСС радити група од 23 играча.

Стратег „Орлића“ објавио је шири списак пре три дана.

Рецимо и то да ће српски кадети до поласка у Aзербејџан имати проверу затвореног типа против Телеоптика, а уочи селидбе у базу у Бакуу селектор Илија Столица обелоданиће списак од 16 играча на које рачуна.

Репрезентације Србије налази се у Групи „Д“ са Италијом (6. мај), Шпанијом (9. мај) и Холандијом (12. мај) а полазак за Баку планиран је за 2. мај летом преко Истанбула.

Европско првенство у Aзербејџану биће до сада најаче у узрасту до 17 година, јер окупља 16 најбољих селекција. По две селекције из сваке од четири групе избориће пласман у нокаут фазу.

Извор: sportske.net