Прочитај ми чланак

ДЕБАКЛ фудбалера на СП у Катару, враћају се кући

0

Фудбалска репрезентација Србије је доживела крах на СП у Катару, упркос огромној логистици Вучићевог режима и подршци хиљаде ботова на трибинама на челу са сином Данилом, СНС општинарима, тајкуном Мишковићем, Јоксимовићима и осталим бројним режимлијама.

„Орлови“ су поражени од Швајцарске у пресудном мечу, који је режим попео на ниво Косовског боја па је фудбалере промовисао као Обилиће у борби за Србију, док је Албанцима Џаки и Шаћирију припала улога Муратових муџахедина.

Србија je изгубила од Швајцарске са 2:3 (2:2), а голове су постигли Митровић 26, Влаховић 34  и Шаћири 20, Емболо 44, Фројлер 48 на другој страни.

Режимски медији и бројне јавне личности (ботови) су све учинили не би ли се што мање причало о издаји Срба на Косову и Метохији, која се дешава у овом тренутку, али Пиксијева екипа није имала снаге да обрадује Вучића који их је толико бодрио (избаксузирао).

Туча на крају меча

Миленковић је ударио Џаку у груди након провокација. Митровић се потом разбеснео па је након тога ушао у клинч са Џаком. Мало је фалило да дође до опште туче на терену, али је судија смирио ситуацију.