• Почетна
  • ПОЧЕТНА
  • Актуелно
  • ЦРНОГОРСКИ РУКОМЕТНИ САВЕЗ СПРЕЧАВА СРБЕ ИЗ БАРА да навијају за Србију на мечу Црна Гора-Србија?
Прочитај ми чланак

ЦРНОГОРСКИ РУКОМЕТНИ САВЕЗ СПРЕЧАВА СРБЕ ИЗ БАРА да навијају за Србију на мечу Црна Гора-Србија?

0

ulaznice srbija crna gorad

Љубитељи рукомета који желе да гледају квалификациону утакмицу репрезентација Црне Горе и Србије у Бару, мораће да стану у ред сат и петнаест минута прије почетка меча!

Ова вест можда и не би била толико занимљива да није реч о дуелу који директно одлучује о пласману на првенство Европе у Пољској и да у допису Рукометног савеза Црне Горе у којој је саопштена, претходно нису позвани навијачи да дођу два сата раније у салу!

beli_andjeo

ВАЖНО!!!

Срби из Бара су редакцији Србин.инфо послали линк овог чланак са портала mondo.me са тврдњом да власти у њиховом граду на све начине покушавају да спрече да и српски навијачи из Бару буду присутни на рукометној утакмици Црна Гора – Србија. Како је ова утакмица за обе репрезентације пресудна за пласман на ЕП, поставља се питање да ли Црногорски рукометни савез жели само навијаче Црне Горе на трибинама, да би и на тај начин извршио додатни притисак на арбитре који ће судити данашњи меч између две српске репрезентације.

„Због великог интересовања за рукометну утакмицу Црна Гора – Србија, која је заказана за 10.06.2015. године у СЦ Тополица-Бар са почетком у 20 часова, обавјештавамо љубитеље рукомета да ће врата дворане бити отворена у 18 часова. Моле се гледаоци да дођу што раније, јер ће бити ригорозне контроле на улазу у дворану. Апелујемо на све гледаоце да са собом не носе ствари које могу нанијети повреду, ситан новац, упаљаче…. јер ће им исте током контроле бити одузете. Улазнице са утакмицу Црна Гора – Србија биће у продаји на дан утакмице у периоду од 18:45 – 20:00 часова на билетарници СЦ Тополица“, наводи се у саопштењу РСЦГ.

Тајминг за куповину (непознатог броја улазница), неће бити једини проблем за навијаче јер је цијена улазнице прилично висока – 20 еура!

Љубитељи фудбала у Црној Гори минулих година могли су за дупло или чак четвородупло мање новца да гледају фудбалске мечеве квалификација за Лигу шампиона, полуфинале АБА лиге у кошарци… Улазница за недавни концерт водеће балканске фолк звијезде Светлане Цеце Ражнатовић (којем је претходио концерт такође регионално популарног Лексингтон бенда), коштала је 15 еура…

Читава прича о улазницама за меч најбољих рукометаша Црне Горе и Србије, међутим, добија посебну драж тек када се наведеном дода и податак да је већина улазница, према незваничним информацијама, већ подијељена! Већи дио улазница РСЦГ требовали су Општина Бар, те спонзории пријатељи РСЦГ о чему је савез обавијестио јавност још 4. јуна.

„Због безбједоносне процјене и утакмице високог ризика измедју Црне Горе и Србије, која је заказана за 10.06.2015. године у Бару, са почетком у 20 часова један мањи дио улазница ће бити у слободној продаји на дан утакмице“, најавили су тада из РСЦГ не откривајући о којем је броју улазница ријеч.

„О цијени улазнице и времену продаје улазница на шалтерима СЦ Тополица – Бар, јавност ће бити благовремено обавјештена“, саопштили су тада из РСЦГ.

Из штаба рукометне репрезентације Црне Горе сазнали смо данас да неће бити организована уобичајена конференција за медије уочи меча. Објашњење због чега нема конференције за медије уочи овако важне утакмице нико није желио да понуди…

rukomet kvalifikacije za ep tabela Srbija Crna Gora
Најбољи рукометаши Црне Горе и Србије на меч ће, иначе, кренути из истог хотела („Сидро“).

Извор: mondo.me, Србин.инфо