Прочитај ми чланак

БУРАН ПРВИ МЕСЕЦ У НБА ЛИГИ Богдановић: Нисам навикао на поразе

0

Богдан Богдановић полако оставља иза себе први месец у НБА лиги. Док наш репрезентативац има добре наступе, његов Сакраменто посрће из меча у меч - остварена је само једна победа у седам утакмица.

„Задовољан сам и какву екипу и саиграче имам, ново је ово искуство за мене. Амбијент и услови у Америци су одлични. Нисам навикао на поразе, а знам да ћемо их имати доста ове сезоне због неискуства, пре свега. Прави се нова франшиза и екипа“, казао је Богдан америчким медијима.

Упитан шта га је изненадило, одговорио је – малтене све.

„Све је другачије. И онај предкошаркашки део, и припрема, чак и загревање. Све је индивидуално и на теби да се сам припремиш“, истиче наш кошаркаш.

Репрезентацију Србије ове јесени чекају нови наступи, и то без НБА и већине евролигашких играча.

„Да, крећу квалификације за Мундобаскет. Треба побеђивати и освајати медаље, имати континуитет. Истанбул је иза нас, остварили смо успех, али бих више волео, као и сви. да је освојено злато. Шта је ту је, идемо даље“, поручује српски репрезентативац.

Богдановић је минуле ноћи, као стартер у поразу од Селтикса од 113:86, за 19 минута постигао шест поена, уз шут 2/4 за два, 0/3 за три, те два скока, асистенцију, освојену лопту и блокаду.