Прочитај ми чланак

„БОМБА“ СЕ СПРЕМА – Митровић се враћа кући?

0

Какво би ово било појачање за црно-беле!

Просто ненадано, неочекивано од стране Партизана.

Екипа нашег шампиона је успела да се пласира у наредну фазу Лиге Европе, играће на пролеће у Европи након 13 година, а амбиције клуба су знатно порасле.

Партизан ће покушати да доведе Александра Митровића у своје редове на позајмицу у другом делу сезоне, како би помогао тиму да што даље догура у Лиги Европе, преносе Новости.

Новости преносе да су први контакти већ остварени и да постоје шансе да се догоди позајмица, имајући у виду Митровића да се што боље припреми за Светско првенство.

У Њукаслу нема минутажу, Рафа Бенитез је даје свом сународнику Хоселуу, иако навијачи сматрају да Митар мора да добије прилику да игра. Данас се доказало то, у утакмици против Вотфорда.

Нама читава прича и даље изгледа нереално, питање је да ли ће Њукасл тек тако пустити Митровића, а и плата би била непремостив проблем, осим ако Њукасл не би пристао да Партизан плати веома мали проценат од његове садашње плате.

Митровић је одрастао у Партизану, играо је до 2013. године када је прешао у Андерлехт одакле је отишао пут Премијер лиге.