Прочитај ми чланак

Бомба – Гекас на Маракани? (Видео)

0

teofanis-gekas-rojters-1375474234-347583
(Курир)

Домаћој јавности је Гекас који је играчку каријеру стварао у Немачкој добро познат. Углавно по великом броју голова које је постигао играјући у Бундеслиги.

Бомба од нападача.
Грк Теофанис Гекас, нова је жеља Црвене звезде, чије се руководство очито није договорило са Украјинцем Артемом Милевским, па и даље трага за појачањем у шпицом и заменом за повређеног Ђорђа Ракића.

Домаћој јавности је Гекас који је играчку каријеру стварао у Немачкој добро познат. Углавно по великом броју голова које је постигао играјући у Бундеслиги за Бохум, Херту, Бајер, Ајнтрахт. Два пута је у каријери био најбољи стрелац шампионата у којима је играо. Прво у Грчкој док је бранио боје Панатенаикоса, а потом и у Немачкој док је играо за Бохум.

Последњих шест месеци је провео у турском Акхисару коме је са 12 голова за полусезону или што знатно импресивније звучи у 15 мечева успео да помогне да сачува место у елитно турској дивизији, а проблем приликом доласка на Маракану могле би да представљају финансије које морају одмах да се исплате – за сада Гекас не пристаје на почек или рате.