Прочитај ми чланак

БАТА ЏЕНТЛМЕН: „Звезда да прође Салцбург, неки мисле да сам луд!“

0

Тренер Партизана Зоран Мирковић је за Журнал причао о шансама Звезде против Салцбурга, својој екипи, али и о себи као играчу.

„Звезда има одличну екипу. Уиграни су, чврсти су позади и имају квалитетне играче. Добро су вођени од стране Милојевића и верујем да могу проћи Салцбург“, прича стратег Партизана.

Бивши играч Партизана је преузео свој клуб у веома тешком и неповољном тренутку, али изјавио је како се ничега не плаши.

„Неки су рекли за то да је храброст, а неки лудост. Изненадио сам самог себе, једноставно наместило ми се тако и реаговао сам“, изјавио је популарни Бата.

Са доласком новог тренера навијачи се враћају у Хумску да бодре свој вољени клуб.

„Не пада ми на памет да изневерим поверење тих људи, вратићемо им добром игром. Тренутно нам фали идеја и течност у игри, правимо много грешака у пас игри. Научићемо да будемо мирнији“, објаснио је тренутне проблеме тренер.

Оно што тражи од играча јесте мирноћа и концентрација, нешто по чему он сам као играч није баш био познатији.

„Играо бих, али морао би да се доведем у ред што се тиче мог понашања. Целу једну сезону сам пропустио због суспензија, плус једну због повреде. За кратку каријеру фудбалера много је“, објашњава шта замера себи из играчких дана Мирковић.

Подсетимо, Црвена Звезда игра свој реванш меч квалификација за Лигу Шампиона у среду против Салцбурга са почетком од 21 часова, док Партизан наступа у последњем колу квалфиикација за Лигу Европе против Бешикташа у четвртак са почетком од 20 часова.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!